Enllaços

Tortosa antiga

Aquest blog, pretén donar a conèixer la història de la ciutat de Tortosa, dels seus voltants, i la seva il·lustració a través de fotografies, gravats o dibuixos del passat, tant de l’arquitectura com dels seus habitants. Perquè conèixer el passat, de la ciutat és voler-la, respectar-la i prendre consciència del patrimoni que alberga i així intentar recuperar-lo i salvar-lo, d’especulacions modernes.

Tortosa Antiga

Tortosa  imatges

La Biblioteca Marcel·li Domingo us anima a fer un àlbum fotogràfic de Tortosa a través de les vostres aportacions. Fotografies antigues i actuals que puguin servir per a la memòria gràfica de la ciutat.

Tortosa en Imatges

Recerca

Recerca és una publicació anual que edita, des de l'any 1995, el Centre d’Estudis Històrics Comarcals del Baix Ebre, juntament amb l'Arxiu Històric Comarcal de les Terres de l'Ebre. Recerca es dedica a la divulgació de les investigacions sobre història i història de l'art que es duen a terme en el territori que actualment es coneix com a Terres de l'Ebre.


Recerca

Raïls

Raïls és el nom de la revista que edita el Centre d'Estudis d'Ulldecona. Entre els anys 1993 i 2001, aquesta publicació va ser trimestral i a partir de 2002 es va començar a publicar anualment. El seu objectiu principal és donar a conèixer el patrimoni històric, lingüístic i natural d'aquest municipi del Montsià.


Raïls

Ilercavonia


Ilercavònia és l'enciclopèdia oberta de les comarques centrals dels Països Catalans, el primer espai wiki sobre la gent i el territori del tram final del riu Ebre, entorn del massís dels Ports.
El portal està en permanent construcció i el seu desenvolupament depèn també de tu. Entre tots els participants introduirem la informació que coneguem sobre estes comarques i els seus voltants.

Ilercavonia

Museu TE (Amposta)

El Museu, inaugurat el 2011 a partir de la renovació del Museu Comarcal del Montsià, és una de les principals entitats culturals del territori pels fons que reuneix -les col·leccions d’arqueologia, etnologia i natura-, pels serveis que presta -SET (Serveis Educatius i Turístics), SAM (Servei d’Atenció als Museus), Espai Multimèdia, mediateca, etc.- i pel conjunt d’activitats públiques, tècniques i de recerca que organitza setmanalment. El Museu i el SAM esdevenen una plataforma pública de difusió i gestió del patrimoni i, alhora, un centre de producció cultural al servei dels ciutadans de les Terres de l’Ebre i d’aquells que visiten les comarques del sud de Catalunya.

Museu de les Terres de l'Ebre